Water keeps pouring on my head...

Hejhej!
Söndag kväll så hade vi något som kallas söndagsspegeln vilket innebär att man reflekterar över veckan som gått, kollar på bilderoch läser bloggen tillsammans. Det ska vi göra varje söndag framöver. Sedan städade vi våra sektioner - det behövdes, särskilt i killarnas kök...

Måndag morgon höll vi i andakten med temat Ensamhet. Klotterplanket som vi ordade blev väldigt fint. Alla fick skriva vad de tyckte att ensamhet betydde för dem. Hela förmiddagen fram till Lukas värld efter lunch skulle man vara tyst och inte lyssna på musik eller titta på klockor. Kyrkoklockan talade om när det var lunch och Lukas värld. Det var särskilt svårt på lunchen men man kommunicerade folk genom att skriva korta meddelanden på servetter. Svårt. Ibland glömde man bort sig och råkade "försäga" sig genom att prata. För det mesta gick det bra och de allra flesta klarade det väldigt bra. Efter Lukas värld var det olika samarbetsövningar bland annat hinderbanor och spindelnät. Det var kul men ganska blött. (På tal om vatten ;P) Imorgon ska det däremot bli sol och då ska vi ut på hajk i två nätter.

Själv fick jag reda på att jag fått brev från Australien hemma från en av mina idoler typ ^^. Jag väntar på att det kommer upp hit nu.

Sköna & glada hälsningar från patrull Vatten (för att vi är bäst!!)
Amanda, Andrea, Anton, Jennifer, Maria, Sara & Sophie.

Kommentarer
Postat av: Anna G

Hajk igen! Ni är lyckligt lottade. Önskar er alla en fortsatt härlig lägertid. PS Brevet fr Australien har postats idag. Håll utkik!

M

2008-07-01 @ 14:53:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0