Blandade känslor...

Hej Hopp!
Först vill vi nämna att vi är VÄDLIGT glada över segern i "Thee Olympiad" som avgjordes i en väldigt jämn match i ett mask race.
Nu sitter vi här med tåren i ögat och skriver det sista patrull inlägget. Idag så hade vi (Blommor) morgon andakten med tema avsked. Detta tema gjorde vi trots allt till ett lyckligt avsked och en glad andakt. Men det är absolut inte slut än, själva konfirmationen äger rum imorgon och det är slut först på söndag så vi har ganska många timmar till tillsammans. Idag har vi även övat "Trappspel" som kommer att bestå av en massa olika sketcher, sånger och danser med "En dag på Kjesäter" som tema.
Det kommer att bli det bästa "Trappspelet" någonsin och vi får hoppas att vädret kommer att hålla i sig. Just nu så sitter vi inne på ledarexpen, och skriver det sista patrull inlägget....Det är som sagt med blandade känslor vi sitter här, för samtidigt som det ska bli jättekul att träffa släkt och vänner igen så vill vi absolut inte åka härifrån.
Snart så ska vi ut på en vandring i skogen, dock vet vi inte vad som kommer att hända.

Vi ses...

Många kramar Patrull Blommor
(Jade, Ebba, Elin, Gustav, Povel, Frida & Siri)

Disco inferno och massa repetitioner

Hej!
Igår kväll var det disco. Av någon anledning blev det så att nästan alla hade klätt ut sig på något sätt. Det fanns fjortisar, 80-tals människor, emosar, hippies med mera. Vi dansade och sjöng tills vi blev alldeles slut. Det var en mycket lyckad kväll!

Dagen har ägnats åt att öva inför helgen. På förmiddagen repade vi trappspelet. Det gick mycket bättre än igår och det verkar faktiskt som att det kan bli något av det tillslut så var bara lugna. Efter lunch cyklade vi in till kyrkan i Vingåker där vi skulle öva inför själva konfirmationsgudstjäntsen och högmässan.

Vi är alla mycket lessna över att lägret snart är slut och att vi ska tvingas åka hem. Vissa har planer på att springa och gömma sig på söndag så att vi inte kan åka hem. Så om ni inte hittar era barn så vet ni varför... ;-)

Nu ska vi snart cykla iväg och bada, det ska bli riktigt skönt för det har varit jättevarmt hela dagen. Ha det bra tills vi ses på lödrag!
Kram från patrull Vind
(Emma W, Lisa N, Saga, Eyolf, Fredrik och Rebecca)



It's raining konfirmanders...

Tjooo!

Nu är thee Olympiad avgjord! Det blev en rafflande final med lite oense mellan domare och tävlande men tillslut så vann blommor det mycket spännande maskracet.

Idag så var temat gemenskap och vi (vatten) som höll i morgonandakten, delade ut vänskapsband. Dem ska vi försöka att ha på oss ända tills återträffen. Sen så har vi övat på trappspelet hela dagen. Det går lite si och så med det, men oroa er inte, på lördag kommer allting att gå suveränt!!! Alla är dock väldigt nyfikna på killarnas "Boy band" och vad de ska sjunga eftersom det är hemligt för alla fram tills på lördag.

Annars har det inte hänt mycket idag, snart ska vi ha disco och alla klär ut sig till olika figurer. Vi är mycket snygga, haha...

Kramar och pussar från vatten i solen på Kjesäter
(Andrea, Anton, Sophie, Jennifer, Amanda, Sara, Maria)

Final Countdown

Hej o hå!

Igår ösregnade det hela dagen och det firade vi med en vild såpabandymatch som patrull vind vann, men sol kämpade till sista droppen och kom tvåa. Nu sitter vi och laddar för final i Thee Olympiad, vi kommer att ge ALLT som vanligt. För...efter regn kommer; SOL!  Efter en blöt men rolig olympiad var det dags för filmkväll igen. Vi såg Forrest Gump, Vera grät men vi gillade filmen.

Annars mår vi bra, men nu börjar man ändå tänka att det kan bli lite skönt att komma hem, vilket var helt uteslutet för några dagar sen. Vi har funderat på om vi ska publicera eventuella par här på lägret, men vi tiger som muren. Ni får förhöra era barn när de kommer hem istället (speciellt Saras föräldrar), ;-).

Vi har även börjat öva inför trappspelet, ni har mycket att se fram emot, det kan vi lova. Förväntningarna borde vara skyhöga!

Nu måste vi dra, vi har en final att ta hand om.
Vi hörs o ses på lördag.
Tills dess, lev väl och njut av solens strålar.
/The Sunshines


Dop och såpabandy!

Igår var det sovmorgon fram till klockan tio. Då serverades frukosten. Sen var det gudstjänst med nattvard och dop, i bokskogen. Det var Alice som döptes. Vi hade också en blås- och en rytmsektion. Blåssektionen bestod av Gustav på saxofon och prästen på trombon. Efter lunchen skulle vi samlas  kulla-salen då vi skulle börja  förbereda vårt trappspel. Alla kom med många idéer. Några hade hand om ledarparodierna och andra om stunderna i matsalen. Under tystnads timme hade vi söndagsspegel. Vi kollade på bildspel från dopet och hajken. På kvällspasset var vi på fotbollsplanen och hade staffet. 

Idag planerade vi konfirmationshelgen. Om vad vi ska göra på lördagen och sen mässan på söndagen. Senare på eftermiddagspasset så var vi på fotbollsplanen fast det öste ner. Vi hade såpabandy. Det var presseningar utlagda på gräset med vatten och såpa. Det var en sorts turnering så alla mötte alla. Det vinnande laget blev Gudrun (vind). Det var kallt och regnit men mycket underhållande. Och nu ska vi kolla på film. Och eftersom ledarna är så hemlighetsfulla har vi inte fått reda på vilken! ;)

/Patrull Måne





5/7 TRÄD har ordet


Igår kväll var det den fjärde deltävlingen av "Thee Olympiad", det visade sig att vi skulle baka en tårta utifrån ett bibelord från Gamla Testamentet.
Fantasin flödade bland lagen och domarna fick ett tufft beslut när de skulle bedömma utifrån tolkning, utseende, smak och smicker.
Det vinnande laget var "Over The Moon" (Måne) med bibelordet om Noas Ark.

Idag var temat döden och vi skulle hålla andakten, det gick riktigt bra!
Därefter tog vi cyklarna till Västra Vingåker K:a där vi skulle lära oss hur en begravning går till, under föreläsningen var vi i begravningskapellet.
Efteråt fick vi se hur kylrummet såg ut och vi gick sedan runt på kyrkogården.
Det var jobbiga stunder som följdes av tårar.

På eftermiddagen delades vi in i grupper där vi fick prata om våra egna upplevelserav döden, återigen fälldes det tårar.
En jobbig men lärorik dag.


Puss & Kram Skumbanan!

Team Träd
Lovisa, Sara T, Helen, Karin, Malin och Amanda K

RSS 2.0