Vatten...bara vanligt vatten..

Idag hade vi ( patrull vatten ) morgonandakten ( amanda och anton försov sig). Dagens tema var ONDSKA. Vi gjorde en liten pjäs av dagens bibelord som demonstrerade hur godheten segrade över ondskan.
På förmiddagen hade vi diskussioner kring skuld, ansvar och förlåtelse och sedan forumteater där vi skulle avbryta och ändra på handlingen. Den handlade om några som skulle spela fotboll och en kille var utanför. Efter lunchen spelade vi fotboll på riktigt också, men då var ingen utanför... På eftermiddagspasset byggde vi byar, bara för att sen få gå in till en annan grupps by och förstöra den. ONDSKA var det som sagt. Det kändes jobbigt att komma tillbaka till sin egen sönderbombade by efteråt och bygga upp den igen.

Nu ska vi snart cykla igenom regnet till Sävstaholmsslott och därifrån ska vi gå till kyrkan.
Det var allt idag, kramar från oss i patrull vatten. (Amanda,Anton,Andrea, Sophie, Maria, Sara och Rebecca)

Kommentarer
Postat av: Anna G

Låter verkligen som det händer saker hela tiden. Lite avis... Här hemma regnar det, om det inte regnar blåser det och ibland regnar det också! Sa jag att det även blåser en hel del;)

Hur man än väljer att se på det så händer det alltså en del även för oss härhemma.

Kram kram M (kodnamn för Amandas mamma)

2008-06-24 @ 08:26:44
Postat av: Lichtenbergs

Roligt att få lite inblick i vad ni sysslar med. Anton! Tog du inte väckarklockan med dig? Vi njuter också av sommaren i fleece och regnkläder.

Lichtenbergs

2008-06-24 @ 11:55:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0