Kom iform med gympa och tips

Hej!


Idag har temat varit forma och gro. Vi (patrull vind) höll i morgonandakten och då lyckades Johan med att läsa fel bibelord. För övrigt gick det riktigt bra att hålla i andakten.
På förmiddagen pratade vi först om dopet och konfirmationen och vad det innebär med Mattias. Vi hade även besök av en tjej som hette Anna som berättade om sina erfarenheter av att ha anorexia. Det var väldigt intressant att höra en persons egna upplevelser av sjukdomen.
På eftermiddagen var det dags för den andra deltävlingen i THEE OLYMPIAD. Denna gången gick det ut på att gå en tipsrunda på exakt 50 minuter. Det gällde alltså att ha så många rätt som möjligt och att komma i mål så nära 50 minuter som möjligt. De som skulle vinna var självklart Gudrun (vind) med det blev Green Löv (träd).

Och nu kanske ni undrar varför vi heter Gudrun när vi är patrull vind. Jo, vi fick uppgiften att hitta på ett nytt namn till THEE OLYMPIAD. Då tänkte vi att vi ville ha ett namn som sa att vi var stora och starka och bäst ungefär. Vi tänkte först storm och orkan, och kom då på att det fanns en storm för något år sedan som hette Gudrun. Dessutom kan man dela upp namnet i Gud och run (springa) och då blev det plötsligt Gud springer. Och om Gud springer så bildas vind. Alltså var namnet Gudrun helt perfekt!

Många kramar från patrull Gudrun

Kommentarer
Postat av: Eva Hult-Nilsson

Känner doften av jasmin och hör tonerna från "Våga vara den Du är..." och drar en djup suck...

Hoppas att Ni alla vågar vara och får vara, den Ni är.

Största kramar till Lisa, Kajsa och Povel från 50-åringen i Lemmeshult.

2008-06-24 @ 21:06:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0