SOL!

Ja, solen lyste äntligen på våra bleka hudar och just därför sitter vi inne och knappar på en dator. Fin paradox, inte sant?
Dagens tema var att växa och undertecknat stod för dagens morgonandakt, vilken vi självklart totalägde på. Rickard fick agera träd och växa allt eftersom andakten framskred. Denna andakt lyckades vi planera helt utan hjälp från ledare, eftersom Josefine hade tagit några av sina lediga dagar och Pontus försov sig. Klockan sju på kvällen. <.<
 Sedan delades vi upp i två grupper och fick ha två lektionsliknande pass om gudstjänst och nattvarden och sånt där som har att göra med religion. Under eftermiddagen delades vi upp i grupper som fick olika uppgifter inför morgondagens dop/högmässa! Medan några repade in stämmor, gitarr, piano och saxofon på några sånger, klippte andra gräset mellan stenarna i rosenträdgården med nagelsax! Hurra! En annan grupp tolkade en bibeltext och ännu en annan grupp planerade en teaterpjäs. Mycket på gång!

Sjuuukt många har blivit sjuuukt sjuka, sjukt tråkigt! I patrull sol så har nästan samtliga medlemmar ådragit sig förkylningar i olika omgångar, lite som en förkylnings-stafett! För sol är allting, ja ni hörde rätt - allting, en tävling.
Go sunshines, go sunshines go, go, go sunshines!

Nu drar vi över bloggtiden och missar lite av kvällens härliga lägerbål!
Tills nästa gång vi ses, lev väl! Hälsningar SOL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0